Referenties

fam. Stolk • Woerden

"Door de jaren heen ons huis verbouwd: eerst de keuken, de woonkamer, de badkamer, de hal. Bij iedere verbouwing is Interieuver betrokken geweest. Als je aan een huis uit 1935 dingen wilt veranderen dan kom je er met standaard oplossingen niet uit. Het voordeel van Interieuver is dat ze meedenken in oplossingen: ze weten wat er technisch mogelijk is en wijzen je op de essentiële punten. Kortom: datgene wat wij in ons hoofd hadden is gerealiseerd door Interieuver. De uitvoering is correct en de prijs zeer reëel. Zelf ben ik het meest trots op onze populierenhouten spiegel in de badkamer, precies op de maten van de onderbouw (of misschien toch het ingebouwde kruidenkastje in de afzuigkap van de keuken?). Mijn vrouw geniet nog elke dag van haar keuken en haar (verrijdbare) bureau op de slaapkamer. En na jaren intensief gebruik blijkt de kwaliteit uitstekend te zijn. Interieuver: van harte aanbevolen door fam. Stolk uit Woerden!"

Familie De Leeuw • Kamerik

"Bij ons is het alweer 6 jaar geleden dat Erik de Reuver onze keuken heeft geplaatst. We zijn nog steeds erg blij met onze keuken en genieten er elke dag van. Erik had leuke ideeën en het was voor ons best spannend het eindresultaat. In een woord geweldig was het eindresultaat! Het leuke is dat mijn broer nu ook een keuken laat maken bij interieuver. Ik weet zeker dat het erg mooi wordt."

Familie Praat • Kamerik

"Getipt door vrienden kwamen we bij Interieuver terecht. Eric heeft ons prima begeleid bij alle keuzes, is meerdere avonden bij ons thuis geweest om alle details door te spreken en als we iets anders dan standaard wilden dan ging hij daar gelijk mee aan de slag. Met uiterste precisie is de keuken geplaatst en ook de nazorg was heel goed. Eric, bedankt! "

Michel en Sabine Steehouwer

"Wij hebben onze keuken laten bouwen door Erik de Reuver. Een echte vakman die tijdens het proces van denken en bouwen flexibel en inspirerend is geweest voor ons. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat! Erik is een man die hard werkt en tijd neemt voor het tot in detail afmaken van zijn werk. De dagen dat hij bij ons thuis was voelde het geen moment als een vreemde over de vloer. Dank je wel!"

Familie Driessen • Rotterdam

Louter lof voor de precisie en gedrevenheid waarmee Interieuver in ons vorige én nieuwe huis een droomkeuken heeft gerealiseerd. Wij hebben bewondering voor de proactieve aanpak, de nauwgezetheid en nazorg van Interieuver bij het realiseren van onze keuken. Interieuver overstijgt alle verwachtingen. Ook de nazorg verdient een grote pluim. Wij kijken uit naar onze volgende samenwerking! Alle goeds, Familie Driessen

Aldert en Anneloes • Rotterdam

"Voor onze nieuwe woning die wij compleet hebben verbouwd, zochten wij een keuken die helemaal op maat en naar onze smaak gemaakt kon worden. Na het bezoeken van een aantal keukenzaken, waar wij niets konden vinden wat bij onze smaak paste, zijn wij via internet bij Erik terecht gekomen. Erik heeft ons met veel geduld geholpen met het ontwerp van onze maatwerk-keuken. Wij zijn meerdere keren bij hem op bezoek geweest en hebben hem onze ideeën voorgelegd. Daarbij nam hij onze wensen serieus en kregen wij professioneel advies. Zo kreeg onze keuken steeds meer vorm. Erik heeft uiteindelijk de keuken gebouwd en met veel precisie en vakkundigheid bij ons geïnstalleerd. En wij zijn zeer tevreden met het resultaat! Het is echt een prachtige én functionele keuken geworden, precies zoals we in ons hoofd hadden. Al met al zijn wij meer dan tevreden over het werk van Erik en wij kunnen hem dan ook van harte aanbevelen!"

familie Plu • Den Haag

"Een aantal jaren geleden hebben wij een AGA-fornuis gekocht. Toen kregen wij de tip om eens bij ‘Interieuver’ te gaan kijken voor een keuken op maat. Paar jaar later het kaartje uit ons laatje gehaald en ‘Interieuver’ bezocht. Na een eerste vriendelijke ontvangst werd het al snel duidelijk dat Erik zijn stijl en aanpak bij onze wensen past. Erik heeft ons heel goed geholpen bij het ontwerp en de keuzes, niks was te veel. Erik is heel klantvriendelijk, flexibel en een echte vakman. Met bewondering hebben wij naar het bouwproces gekeken, met als uitsmijter de inbouw van onze koelkast in de trapkast. Hiervoor hebben wij Erik volledig de vrije hand gegeven met een heel mooi resultaat. Wij hebben alle stapjes in het bouwproces - inclusief het toilet - uitbesteed aan ‘Interieuver’. Daardoor verliep het bouwproces efficiënt en plezierig. Erik heeft ook aandacht voor de kleinste details en de perfecte afwerking! Wij zijn heel blij met onze prachtige en functionele keuken. Ik kan eenieder een keuken van ‘Interieuver’ aanraden."

Klaar om een project te starten?