Over Ons

Over Interieuver

Erik de Reuver is in 2002 zijn bedrijf begonnen onder de naam De Reuver Keukens & Kasten. Keukens en kasten werden naar de wens van particuliere opdrachtgevers in vele stijlen op maat vervaardigd in elk willekeurig huis. Dit doet De Reuver nog steeds.

In 2004 is het vervaardigen van winkelinterieur erbij gekomen. Omvangrijke projecten, maar ook specifieke wensen werden in samenwerking met een deskundig ontwerper besproken en uitgewerkt. Doordat wij niet alleen keukens en kasten vervaardigen, hebben wij ervoor gekozen om onze bedrijfsnaam te wijzigen in Interieuver.

De stijl van Interieuver laat zich typeren van landelijk tot design meubels. Behalve het ontwerpen, maken en inbouwen, doet Interieuver ook de bijkomende verbouwingen. “We slopen, verplaatsen muren, leggen leidingen aan. Wij zorgen voor een loodgieter, elektricien, stukadoor e.d. of werken samen met de aannemer die al bezig is. Deze flexibiliteit is een groot voordeel; er is één aanspreekpunt. We werken niet volgens vaste concepten.” De regio waarbinnen Interieuver werkt is groot. We hebben projecten uitgevoerd in Groningen,  Breda maar ook in Middelburg.”