Interieuver - Keukens

Interieuver ontwerpt en bouwt kleine en grote maatwerk keukens en is de specialist bij uitstek om uw droomkeuken te verwezenlijken.

Lees meer

Interieuver ontwerpt en bouwt kleine en grote maatwerk keukens en is de specialist bij uitstek om uw droomkeuken te verwezenlijken.

In onze werkplaats wordt uw keuken gebouwd, compleet met alle gewenste inbouwapparatuur en accessoires, en handmatig geschilderd in elke kleur en stijl die u wenst. We gebruiken hoofdzakelijk duurzame materialen zoals natuursteen, massief hout, roestvrijstaal, graniet of terrazzo. Of u nu kiest voor een nostalgische of moderne keuken, samen met Interieuver stelt u de maatwerk keuken samen die perfect bij uw stijl en wensen past. 

Het ontwerp, de productie en de montage houdt Interieuver in eigen hand, om tot een optimaal resultaat te komen. Dit geldt ook voor het demonteren van uw oude keuken, de elektra- en loodgieterswerkzaamheden.

Bent u tevreden met uw huidige keukenopstelling maar wilt u nieuwe fronten, aanrechtbladen, inbouwapparatuur of andere aanpassingen? Ook dat is mogelijk. Wij leveren een prachtig eindresultaat.

Wilt u geen maatwerk keuken, maar een prachtige standaard keuken, ook dit kan Interieuver u leveren. Kijk hiervoor naar ons aanbod en zie ook hier de vele stijlen en mogelijkheden.

Wilt u meer weten?

Stuur een bericht

We willen graag uw naam weten.
Graag een juist telefoonnummer
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer