Interieuver - Diensten

Lees meer
images/diensten/keuken.jpg

Keukens

In onze werkplaats wordt uw keuken gebouwd, compleet met alle gewenste inbouwapparatuur en accessoires, en handmatig geschilderd in elke kleur en stijl die u wenst. We gebruiken hoofdzakelijk duurzame materialen zoals natuursteen, massief hout, roestvrijstaal, graniet of terrazzo. Of u nu kiest voor een nostalgische of moderne keuken, samen met Interieuver stelt u de maatwerk keuken samen die perfect bij uw stijl en wensen past. 

Het ontwerp, de productie en de montage houdt Interieuver in eigen hand, om tot een optimaal resultaat te komen. Dit geldt ook voor het demonteren van uw oude keuken, de elektra- en loodgieterswerkzaamheden.

Bent u tevreden met uw huidige keukenopstelling maar wilt u nieuwe fronten, aanrechtbladen, inbouwapparatuur of andere aanpassingen? Ook dat is mogelijk. Wij leveren een prachtig eindresultaat.

Wilt u geen maatwerk keuken, maar een prachtige standaard keuken, ook dit kan Interieuver u leveren. Kijk hiervoor naar ons aanbod en zie ook hier de vele stijlen en mogelijkheden.

images/diensten/kamer_en_suite.jpg

Kamer en suite

Een van de mooiste afscheidingen tussen twee kamers is de kamer en suite. Door de deuren weg te schuiven, ontstaat een mooie open ruimte. Het sluiten van de deuren creëert een meer intieme ruimte en geeft meer privacy.
Het is een van onze specialiteiten. Wilt u deze in levend wit of in glanzend zwart? Alles is mogelijk. In ieder gewenste kleur, soort deur en stijl.

images/diensten/kasten.jpg

Kasten

Bij ons kunt u kasten laten bouwen die altijd passen en een mooi design hebben. In samenspraak met u wordt het ontwerp volledig afgestemd op uw wensen. Onze kasten worden opgebouwd uit kwaliteitsmateriaal en zijn altijd ambachtelijk gemaakt. Ons creatieve vakmanschap zorgt ervoor dat uw wensen vertaald worden naar een optimaal resultaat. Interieuver kan elk type kast uitvoeren; van badkamermeubel tot kamer en suite. Of wilt u een inloopkast, ook dat kan. Laat u verrassen en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

images/diensten/interieur.jpg

Interieur

Laat ons uw hal, kamer, keuken, complete woning of winkel inrichten in uw persoonlijke stijl. Wij leveren diverse diensten zoals het renoveren van trappen, bekleden van wanden en vloeren, ontwerpen en vervaardigen van meubels die uw inrichting tot een compleet geheel maken. Wij creëren een interieur op maat dat bij ú past.

Wilt u meer weten?

Stuur een bericht

We willen graag uw naam weten.
Graag een juist telefoonnummer
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer